Ustvarite poletni tattoo z barvami Jagua in Henna. Porišite katerikoli del telesa in bodite modni! Začasni tattoo se na koži obdrži do 14 dni. Poglejte kako je kožo porisala Pikapolina!

tattoo_henna

  

 

Potrebujemo:

> Tattoo barva Henna >>

 


Postopek:

 

1.-3. Najprej pripravimo barvo Henna po navodilih, ki so priložena v škatli.

 

tattoo_henna tattoo_henna

 

tattoo_henna

 

4. Pri risanju lahko uporabimo šablone za preslikavo vzorcev (priložene so v škatlici). Na bombažno vato nanesemo malo evkaliptusovega olja in ga namažemo na del kože, kamor kasneje položimo šablono. Šablono položimo na kožo s temno stranjo obrnjeno navzdol. Nežno in enakomerno pritiskamo po šabloni ter počakamo 30 sekund, nato šablono odstranimo.

 

tattoo_henna

 

5. Nato uporabimo pripravljeno barvo in jo nanesemo na odisnjen vzorec. Pazimo, da vzorca ne razmažemo preden se posuši. Čas sušenja je približno 20-45 minut, popolnoma pa se posuši v 2 urah. Posušen gel lahko po tem času spraskamo ali speremo z vodo.

 

tattoo_henna

 

 

6. Takoj po odstranitvi gela bo barva zelo bleda, kar je popolnoma normalno. Po 24-48 urah pa bo barva dokončno obarvala kožo. Poslikava bo ostala na koži od 7 do 14 dni, odvisno od nege kože. Porabljen gel za poslikavo lahko hranite v hladilniku največ 3-4 mesece po odprtju. 

 

tattoo_henna

 

 Pikapolina, za bead.si